Opnieuw winst voor tafeltennissers

7 oktober 2019 om 12:39 Tafeltennis Deel je nieuws

Afgelopen week speelde 2 van de 3 teams uit leusden een wedstrijd.

TTCL 1 Speelde een uitwedstrijd tegen Veenland 3 in Wilnis. Het bleef een spannende pot tot aan het eind. TTCL kwam op achterstand doordat Keja zijn eerste partij verloor met 3-0, Luiting trok de score weer gelijk door van zijn eerste tegenstander te winnen met 1-3. Ook de dubbel werd gewonnen met gelijke cijfers en daarmee stond TTCL op voorsprong, helaas wist Luiting zijn tweede partij niet te winnen (3-1) waardoor de stand weer gelijk was. Keja mocht aantreden voor het beslissende punt, en deze wist hij binnen te slepen met 0-3. Dit bracht de overall score op 2-3. Hiermee staat TTCL 1 op een gedeelde 1ste plaats.

TTCL 3 speelde op donderdagavond een thuis wedstrijd en pakte vier heel belangrijke punten. Voor de pauze was het niet heel spannend met 2 partijen die eindigde in 3-0, alleen de dubbel bracht nog enige spanning mee. TTCL begon sterk door met 11-8 en 11-4 op een 2-0 set voorsprong te komen, echter de daaropvolgende set werd met 9-11 verloren. De vierde set werd uiteindelijk door TTCL met 11-13 gewonnen, hierdoor was overall tussenstand 2-1 in het voordeel van TTCL. De twee overige enkel partijen werden door de heren van Leusden beide met 3-2 binnengesleept, Del Castilho gaf een comfortable 2-0 voorsprong bijna uit handen en Haseth wist een 0-2 achterstand juist om te buigen in winst. De overall score is 4-1.