Campagnefoto Restaurantverkiezing van het Jaar
Campagnefoto Restaurantverkiezing van het Jaar Restaurant De Gezelligheid

Restaurant De Gezelligheid genomineerd voor titel ‘Restaurant van het Jaar’

10 oktober 2019 om 14:55 Uitderegio Deel je nieuws

Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding! Daarom gaat de horeca de strijd aan om de Nederlandse Horeca Prijzen. In iedere gemeente van Nederland wordt gezocht naar horecagelegenheden die een titel in verschillende categorieën in hun eigen gemeente verdienen!

Restaurant De Gezelligheid aan de Doornseweg 29 in Leusden is – op dit moment - het enige restaurant dat is genomineerd voor de titel ‘Restaurant van het Jaar’ in de gemeente Leusden. Uit alle gemeente winnaars wordt een provincie winnaar gekozen. De landelijke winnaar in de categorie ‘Restaurant van het Jaar’ wordt bepaald door de vakjury die een keuze maakt uit de provincie winnaars.

“Rody Aalbers, eigenaar van Restaurant de Gezelligheid: We zijn enorm trots dat we genomineerd zijn voor de titel ‘Restaurant van het Jaar’ en gaan dit ook zeker uitdragen in ons restaurant en op social media. Restaurant De Gezelligheid staat voor samenzijn en bourgondisch genieten met vrienden of familie in een huiselijke sfeer. En dat zijn precies de elementen waar het om draait bij de Nederlandse Horeca Prijzen; leefbaarheid, gezelligheid en verbinding. Of je nu in de ochtend een kop koffie komt drinken, ‘s middags trek hebt in een heerlijke lunch, een aperitief wilt drinken aan de bar of ‘s avonds met een leuk gezelschap ongedwongen lekker wilt eten. Bij ons kun je alle kanten op”.?

Vanaf 14 oktober 2019 tot en met 25 november kan iedereen via https://www.horecaprijzen.nl stemmen op zijn of haar favoriete horecagelegenheid. De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde. De provincie winnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. 

De verkiezing wordt op 20 januari 2020 afgesloten met een feestelijk Award Festival in Studios. Tijdens de Awards uitreiking kunnen de gemeente- en provinciewinnaars zich laten huldigen door Jan Versteegh en Kim Kötter. Ook worden hier de landelijke winnaars bekend gemaakt door de vakjury en gehuldigd.

De Nederlandse Horeca Prijzen worden georganiseerd met de partners Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, Studio's Aalsmeer en de DJ's van Radio 538. De uitvoering is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de AD Publieksprijs bij de Musical Awards).

Gasten aan tafel
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie