Afbeelding
FORT33

Leusdense bedrijven openen deuren voor basisschoolleerlingen

16 oktober 2019 om 19:31 Evenementen

LEUSDEN De jaarlijks terugkerende Snuffelstagedag werd woensdag voor de 28e keer georganiseerd. Tijdens dit evenement openden dertig bedrijven en instellingen hun deuren voor leerlingen van groep 8 van basisscholen in Leusden en Achterveld. De Snuffeldag werd geopend door wethouder Patrick Kiel.

De snuffelstage wordt georganiseerd door Kiwanis Leusden, Rotary en Lions en de leden van de Ronde Tafel 128 Leusden, in samenwerking met Stichting Fort33, Cultuurpodium Leusden. Volgens de organisatie doen bijna alle Leusdense basisscholen mee aan deze dag. 

MEERWAARDE Tijdens de Snuffeldag krijgen de basisschoolleerlingen de mogelijkheid om bij twee bedrijven in de keuken te kijken. ,,Door de verscheidenheid aan bedrijven wordt elk bezoek weer anders beleefd. Op deze leuke manier maken de leerlingen kennis met beroepen en bedrijfstakken waar ze niet dagelijks mee in contact komen. Omgekeerd doen de bedrijven iets aan hun naamsbekendheid. Dat levert voor iedereen dus meerwaarde op", aldus de organisatie.

Wethouder Patrick Kiel opende de dag.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie