PowerPoint Karaoke
PowerPoint Karaoke ZPoint Leusden

Inspirerende PowerPoint Karaoke bij verjaardag ZPoint

8 november 2019 om 13:30 Zakelijk Deel je nieuws

ZPoint, netwerk voor Zelfstandige Professionals in Leusden, wordt 4 jaar en dat vieren ze 14 november 2019. ZPoint-leden - maar ook niet-leden zijn welkom! – gaan creatief en humorvol aan de slag met PowerPoint Karaoke. Dat is niet de powerpointpresentatie waaraan je allereerst denkt. Want ondanks de grote potentie van visuele ondersteuning staat PowerPoint regelmatig voor knullige, voorspelbare presentaties vol bullet points en tenenkrommende animaties. Kan dat niet anders? Dat kan zeker.

Onvoorspelbare presentatie
Presentator van de avond, Nathan de Groot, draait de rollen om: hier staan onvoorspelbare slides centraal. Nathan de Groot is ontwikkelaar van PowerPoint Karaoke, trainer van professionals om inspirerend te presenteren en redacteur bij De Speld.

Hoe werkt PowerPoint Karaoke?
Elke deelnemer combineert een eigen onderwerp met vreemd beeldmateriaal om spontane verbindingen te maken. In deze interactieve workshop krijg je op een vernieuwende manier de fijne kneepjes van presenteren geleerd. Na het delen van verschillende tips en tricks gaan deelnemers de uitdaging en uiteraard krijg je hierna feedback van elkaar en de trainer. Bij PowerPoint Karaoke ontdek je stapsgewijs hoe je creativiteit en structuur succesvol kan inzetten bij elke presentatie.

Waar en wanneer?
Donderdag 14 november om 19.30 uur ben je welkom bij ZPoint. De bijeenkomst is bij Heilbron Assurantiën, Burgemeester de Beaufortweg 18 in Leusden. Aanmelden is verplicht in verband met catering en capaciteit. Voor leden is deze bijeenkomst gratis. Niet-leden betalen € 10,- per persoon. Wanneer een niet-lid besluit lid te worden, wordt deze factuur weer in mindering gebracht op je lidmaatschapskosten. Voor meer info en aanmelding  http://zpointleusden.nl/events/verjaardag-zpoint/

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie