Team TTE
Team TTE Richard Molle

Laatste toernooi van het jaar in Brussel voor taekwondoka's TTE

8 december 2019 om 19:03 Vechtsporten Deel je nieuws

Britt Huber, Milan Molle en Amy Mink zijn afgelopen zaterdag naar Brussel gegaan om deel te nemen aan dit toernooi. Ryer van Erkelens en Jesse van Vulpen konden helaas niet mee doen.

 

Britt begon tegen Frankrijk in de kwartfinale. Haar tegenstander was sterk. Maar Britt wist de 1e ronde nog goed stand te houden. In de 2e ronde liep Britt tegen een face kick aan en werd wat voorzichtiger en daarmee gaf ze haar tegenstander meer ruimte. Gelukkig zien we ook nu weer vooruitgang en heeft Britt het goed gedaan.

 

Amy begon ook in de kwartfinale tegen Frankrijk.  1e ronde was gelijk op gegaan door het aftasten. In de 2e ronde liep Amy uit en won met 11-2. In de halve finale tegen Frankrijk stond Amy na de 1e  ronde achter. Gelukkig wist ze dit  goed te maken en won Amy met 7-5. In de finale was Amy gelijk lekker bezig en wist ze de wedstrijd naar haar hand te zetten. Met 26- 3 wint Amy goud op dit toernooi

 

Milan had door terugtrekken van deelnemers nog maar 1 wedstrijd te gaan. Deze finale was tegen een Nederlander en werd pas gedraaid na 18 uur. Vanaf het begin domineerde Milan de partij. Er was ruimte om dingen uit te proberen. Vroegtijdig werd de finale beslist bij een stand van 32-11. Milan haalt goud.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie