Verhuisstress voorgoed verleden tijd

10 januari 2020 om 19:40 Zakelijk Deel je nieuws

Leusden is een nieuwe onderneming rijker. En dat is goed nieuws voor particulieren die binnenkort gaan verhuizen. Want met de komst van RegelMijnVerhuizer behoort verhuisstress definitief tot het verleden: “Met 20 jaar ervaring in de verhuisbranche weten wij precies waar de klant stress van krijgt en bij welke onderdelen van de verhuizing hulp gewenst is. Deze hulp bieden wij in alle vormen”, zegt Joop van Santen, oprichter en eigenaar en inwoner van de gemeente Leusden.

Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. En dat is niet gek, meent Joop. ‘Verhuizen is vaak het sluitstuk van een emotioneel en fysiek intense periode. En dan kun je als een berg gaan opzien tegen die verhuizing. Want vaak heb je geen idee waar je moet beginnen en kun je het werk niet goed overzien. Ook is het lastig om erachter te komen welke wijze van verhuizen, of welk verhuisbedrijf goed bij je past. Omdat je in de regel niet jaarlijks verhuist is het altijd weer nieuw en onwennig. En dat ervaren we als onprettig.’

Joop bekleedt al 20 jaar diverse functies in de verhuisbranche. Als telg uit een verhuisfamilie liep hij al heel vroeg in de loods van zijn vader. In de jaren die volgden bekleedde hij alle denkbare functies in de verhuisbusiness. Hij kent dus het klappen van de zweep en wéét als geen ander waar particulieren tegenaan lopen: “mensen hebben geen idee hoe ze een goed en slecht verhuisbedrijf van elkaar kunnen onderscheiden. Er ontbreekt immers vaak een referentiekader. Dus moet je uren speuren op het internet en reviews lezen. Daar zitten de meeste mensen niet op te wachten. En elk verhuisbedrijf dat je vraagt een offerte uit te brengen, wil tussen 09.00 en 17.00 bij je langskomen voor een taxatie. Dit kost veel tijd en is vaak lastig te plannen voor mensen die fulltime werken. Dan krijg je de verschillende offertes binnen, en heb je vervolgens eigenlijk geen idee hoe je die onderling met elkaar kunt vergelijken. En dus is het min of meer een gok welk bedrijf je kiest. Dat is best link als je bedenkt welke verantwoordelijkheid je eigenlijk uit handen geeft.

En daarom kunnen particulieren nu terecht bij RegelMijnVerhuizer voor verhuisadvies- en bemiddeling. RegelMijnVerhuizer voert dus zelf geen verhuizingen uit. “Zodra je weet dat je wilt gaan verhuizen neem je contact met ons op. Wij komen bij je langs wanneer het joú uitkomt en verrichten een onafhankelijke taxatie van je inboedel. En we nemen uitgebreid de tijd voor een gesprek waarin jij ons vertelt wat je belangrijk vindt en waarin wij onze expertise met jou delen. Na dit gesprek gaan wij voor jou aan de slag en treden wij in contact met diverse Erkende Verhuizers die aan de hand van onze onafhankelijke taxatie een offerte aan ons uitbrengen. Wij doen het offertevergelijk, zorgen ervoor dat onduidelijkheden worden weggenomen en vage kostenposten verdwijnen en voorzien jou binnen 14 dagen van een klinkend verhuisadvies”, aldus de trotse eigenaar.

RegelMijnVerhuizer is actief in de eigen regio (een straal van 35 km rondom Leusden). De website www.regelmijnverhuizer.nl is inmiddels in de lucht en de eerste klanten zijn al geholpen. Omdat het bedrijf geen fysiek kantoor heeft, vind je hun bedrijfsfolder op de balie van Decokay Van Slooten en Herbrink Makelaars, beide aan de Hamersveldseweg. “Wij streven naar een actieve rol in de Leusdense samenleving. Door hopelijk veel particulieren te mogen bijstaan, maar ook door een maatschappelijke bijdrage te leveren in diverse vormen. Wij geloven in de kracht van een lokaal netwerk.”  En wil je nou het liefst onder de dekens kruipen en pas weer wakker worden in je nieuwe woning? Geen enkel probleem, volgens Van Santen:  “We ontzorgen je in elke vorm die je wenst. We  begeleiden zelfs de hele verhuisdag terwijl jij lekker op het stand ligt.”

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie