Reumafonds zoekt collectanten in Leusden

3 maart 2018 om 15:01 lokaal Deel je nieuws

Wilt u zich inzetten voor de reumabestrijding in Leusden en heeft u daarvoor een paar uur per jaar beschikbaar?
Word dan collectant of medeorganisator voor de collecteweek van het Reumafonds van 19 tot en met 24 maart 2018.  U kunt hiervoor contact opnemen met André Snoek op telefoonnummer 06 - 15 31 59 37.

Televisiepresentatrice Anita Witzier ondersteunt de oproep van André Snoek. 
“Toen het Reumafonds mij vroeg om ambassadeur te worden, heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Ik zet mij graag in voor de bijna 2 miljoen mensen in Nederland die leven met reuma, zoals artrose. Ouderen, maar ook jonge, werkende mensen of zelfs kinderen kunnen reuma krijgen. Hun aandoening is niet altijd zichtbaar; voor de buitenwereld lijkt er vaak niets aan de hand. Uit eigen ervaring weet ik dat  reuma een wrede ziekte is: de ene dag kan je alles en de volgende dag doet alles pijn. Leg dat maar eens uit! Inmiddels heb ik goede medicijnen en is mijn reumatoïde artritis onder controle, maar niet bij iedereen gaat dat zo. Het kan een jarenlange zoektocht zijn, vol pijn en frustraties.”

Reumafonds
De afgelopen 90 jaar heeft het Reumafonds al veel bereikt in de strijd voor een beter leven met reuma nu en een leven zonder reuma in de toekomst. We financieren onderzoek naar betere behandelmethoden en naar de oorzaak van reuma. We geven voorlichting, ondersteunen patiëntenactiviteiten en komen op voor de belangen van mensen met reuma bij politiek en zorg. Het fonds krijgt hiervoor geen subsidie van de overheid en is dus volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven.
Als collectant of mede-organisator van de collecteweek bent u dan ook van groot belang.
Geef het Reumafonds zo snel mogelijk door dat u wilt meehelpen aan ons doel om mensen met reuma een beter leven te geven. Bel voor meer informatie met: Andre Snoek op telefoonnummer 06 - 15 31 59 37 of met het Reumafonds in Amsterdam: 020-589 64 71. U kunt ook een mail sturen naar: vrijwilligers@reumafonds.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie