partners, onderwijzers en ouders denken over de toekomst.
partners, onderwijzers en ouders denken over de toekomst. Bureau Zeewaardig

Inspiratieochtend over onderwijs in Leusden: hoge opkomst en groot succes

3 februari 2020 om 16:00 Onderwijs Deel je nieuws

Op vrijdagochtend 31 januari jl. organiseerde Stichting Voila een inspiratieochtend waarbij leerkrachten, ouders en partners uit Leusden met elkaar hebben nagedacht over ideeën en oplossingen voor knelpunten in het onderwijs. Met ruim 100 betrokkenen hebben zij met elkaar gekeken naar mogelijkheden voor de korte en lange termijn.  

 

Wethouder Patrick Kiel en de bestuurder van de Stichting Voila, Akke Wiersma, openden de ochtend. De 100 betrokkenen bestonden uit leerkrachten van de 11 basisscholen van Voila, ouders en partners zoals organisaties op het gebied van sport, theater, kunst, jeugd en welzijn. Na de opening gingen 19 groepen van ca. 5 personen uiteen om onder begeleiding na te denken en discussiëren over diverse knelpunten in het onderwijs. Op creatieve wijze werd gekeken naar nieuwe oplossingen, nieuwe ideeën voor de korte en lange termijn. 

 

De ideeën werden als afsluiting met elkaar gedeeld. De opbrengst van deze ochtend is groot. De Stichting Voila gaat verder met de uitwerking van deze ideeën. Gekeken wordt welke daarvan op korte termijn ingevoerd kunnen worden, en welke een langere termijn aanpak nodig hebben. De aanwezigen zullen bij de uitwerking van de ideeën betrokken blijven. 

 

Meer informatie

Akke Wiersma, bestuurder Voila, awiersma@voilaleusden.nl, 06-16465491

Gert Broekhuizen, clusterdirecteur, gbroekhuizen@voilaleusden.nl, 06-51907858

In gesprek met elkaar over de ideeën
Een deel van de organisatie met alle ideeën die zijn gepresenteerd.
Deelnemers presenteren hun ideeën.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie