Aafke Romeijn
Aafke Romeijn Marc Deurloo

Met Aafke Romeijn in gesprek over dwarsliggen en zingeving in de Bibliotheek Leusden

27 februari 2020 om 13:54 Activiteiten Deel je nieuws

In maart doet de Bibliotheek Eemland net als ieder jaar mee aan de Boekenweek. Dit keer is het thema rebellen en dwarsdenkers. Op maandag 9 maart 2020 om 20.00 uur is daarom Aafke Romeijn te gast in de Bibliotheek Leusden. Zij komt langs op uitnodiging van Zincafé Leusden en de bibliotheek.

Aafke Romeijn (1986) is een veelzijdig talent. Zij is bekend van de Nederlandse electropop met messcherpe teksten en in 2018 verscheen haar debuutroman Concept M. Binnenkort komt haar eerste poëziebundel Leegstand uit. Aan de hand van geluidsfragmenten en teksten gaat de bezoeker met haar in gesprek over dwarsliggen en zingeving.

De 85ste Boekenweek, die van 7 t/m 15 maart is, staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers. De Bibliotheek Eemland heeft tijdens de Boekenweek extra activiteiten.

De avond begint maandag 9 maart om 20.00 uur in de Bibliotheek Leusden. De lezing is vrij toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage van 5,- euro wordt op prijs gesteld. Deze lezing is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Zincafé Leusden en de Bibliotheek Eemland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie