Team TTE
Team TTE Edwin Huber

German Open G2 toernooi in Hamburg mooie try-out voor TTE

2 maart 2020 om 18:23 Nieuws Deel je nieuws

Onder leiding van Richard Molle en Tommy Ruiling heeft TTE deelgenomen aan German Open.  

Nigel beet op zaterdag de spits af als enige senior bij TTE. Zijn tegenstander kwam uit Belarus.  Vanaf het begin had Nigel wat moeite met deze zeer sterke tegenstander. Helaas hield het hier op voor Nigel

Ryer begon het toernooi tegen Polen.  In de 1e ronde had Ryer goed de controle en ging hij de pauze in zonder tegenpunten. In de 2e ronde had liep hij tegen een hoofdtreffer aan. Hierdoor kwam zijn tegenstander op gelijke stand te staan. In de laatste ronde heeft Ryer is hij er echt voor gegaan maar lukte het net niet om met winst de partij af te sluiten.  

Jesse startte in de kwartfinale tegen Denemarken. In de 3e ronde kon Jesse goed de opdrachten uitvoeren. Hierdoor wist Jesse 20 punten in te halen en werd zijn partij nog heel spannend en verliest hij nipt met 1 punt verschil.   

Britt begon haar toernooi tegen Polen. Dit is haar 1e   junioren  wedstrijd in de -46kg op het G2 toernooi. Haar tegenstander had meer ervaring maar Britt bleef goed aanvallen en deinsde niet terug.  Dat is al een hele knappe prestatie en de rest komt vanzelf. Goed gedaan.  

Sasja begon dit toernooi tegen Denemarken en werd Sasja door haar meting als winnaar aangewezen. In de kwartfinale tegen Duitsland kon Sasja de wedstrijd naar zich toe trekken en is ze geen moment in de problemen gekomen. De halve finale vocht Sasja ook tegen Duitsland. Ook in deze partij zat Sasja lekker in de wedstrijd en wint ze met 13-5. De finale tegen Duitsland gaat wat minder maar Sasja wint verdient zilver. 

Milan heeft 4 partijen gevochten vandaag resp Finland, Duitsland, Polen en de finale tegen Duitsland.  De wedstrijd tegen Finland wint Milan met point gap te winnen. In de kwartfinale tegen Duitsland werd zijn tegenstander gediskwalificeerd in verband met zijn strafpunten. De finale van Milan was tegen Duitsland. Milan wist de golden point vrij snel te maken en wint goud. 

Amy heeft tegen Engeland en wint deze wedstrijd met 13-1. In de kwartfinale stond Amy tegen Polen en Amy wint vroegtijdig met point gap.  In de halve finale tegen Duitsland was Amy vanaf het begin degene die goed de controle over de partij hield. Ook de finale was tegen Duitsland en leverde weinig problemen op. Amy wint met 14-9 goud. 

Wij hebben op dit toernooi mooie resultaten gezien en kunnen alleen met trots en vertrouwen uitkijken naar volgend weekend waar we gaan deelnemen aan Dutch Open. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie