de yogazaal
de yogazaal Yvonne Ruijs-Hofland

Yogales voor €5,- bij Yoga Centrum Leusden

12 maart 2020 om 13:14 Activiteiten Deel je nieuws

Yoga is voor iedereen; oud en jong, stijf of lenig, rijk en arm, gevorderde en beginner. Misschien heb je ooit wel eens een yogales willen uitproberen maar is er iets wat je tegenhoud. Dat kan van alles zijn, maar voor het lesgeld hoef je het niet te laten. Op zaterdag 21 maart van 11:30 uur tot 12:30 uur kun je voor €5,- een yogales volgen.

De les is door iedereen te volgen, je hoeft niet eerder aan yoga gedaan te hebben. Er is ook geen speciale yogakleding nodig, een joggingbroek of legging is prima met een shirtje erop. En materialen als yogamatjes en kussen zijn aanwezig. Het enig wat je mee hoeft te nemen zijn schone voeten en sokken, en een hele grote handdoek voor over de yogamat zodat die fris blijft.

De lessen zijn bedoeld voor mensen die eenmalig yoga willen proberen, mensen die het financieel niet zo breed hebben en mensen die misschien thuis yoga doen en af en toe een groep bijwonen prettig vinden. Er geldt wel een minimaal aantal van 4 deelnemers, dus laat vooraf horen of je erbij wilt zijn.

De lessen worden minstens eens per maand aangeboden en bij voldoende belangstelling twee maal per maand. De yogalessen worden verzorgd door Yvonne Ruijs-Hofland van Yoga Centrum Leusden. Voor meer informatie over Hatha yoga en Yoga Centrum Leusden kun je terecht op de website: www.yogacentrumleusden.nl en de geplande data zijn:

21 maart, 18 april en 22 mei.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie