Carnavalswagen De Rappetappers 2019
Carnavalswagen De Rappetappers 2019 S. de Vette

Rappetappers zoeken overdekte standplaats voor carnavalswagen (4m breed, 4m hoog, 11,5m lang)!

14 maart 2020 om 16:50 Column Deel je nieuws

Tot ieders overmacht is de carnvalsoptocht in Achterveld tot 2 maal toe afgelast. Velen zullen denken, 'jammer... Achja volgend jaar weer toch?' Voor ons ligt dit echter een stuk gevoeliger.

Met een groep van 12 man (+- 20 jaar) bouwen wij nu 5 jaar carnavalswagens. De laatste 2 jaar hebben we de 'wat verder ontwikkelde generaties' weten te verslaan, daar hadden we dit jaar graag een titel aan toe willen voegen.
Vanaf december zijn er behoorlijk wat uren in de loods doorgebracht, zaterdagen, zondagen en de doordeweekse avonden. Mede doordat er niet alleen erg veel tijd maar ook veel geld aan de wagen is besteed, is de carnavalswagen afbreken voor ons dus eigenlijk geen optie... 

De bouwplaats, waar de wagen op dit moment staat, is in de komende maanden hard nodig om de boerderij te kunnen draaien, ook niet geheel onbelangrijk. Helaas moet de wagen hier dus weg. Eind december/januari kan de wagen pas weer terug naar de bouwplaats. De carnavalswagen is 4 meter breed, 4 meter hoog en 11,5 meter lang. Niet echt een wagentje om in het schuurtje achterin de tuin neer te zetten dus.

Mocht jij eventueel plek hebben of iemand weten die ons verder kan helpen dan horen wij dat graag! 

Contact opnemen kan via; 06-57233293 of Facebook @Rappetappers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie