Voorlopig niet boulen
Voorlopig niet boulen Onbekend

De Hakhorst steunt haar sponsors

20 maart 2020 om 14:49 Overig Deel je nieuws

Het bestuur van Jeu de Boulesclub De Hakhorst steekt haar sponsors een hart onder de riem in deze moeilijke tijd. Daarom heeft ze haar 275 leden opgeroepen om de clubsponsors niet te vergeten bij het doen van inkopen, boodschappen en verstrekken opdrachten.
Deze oproep werd gedaan in een extra nieuwsbrief over het uitstellen van alle geplande jubileumactiviteiten in april en mei als gevolg van de coronacrisis.

Jeu de Boulesclub De Hakhorst bestaat in april 40 jaar. Voor de viering hiervan met leden en externe relaties waren de voorbereidingen vrijwel afgerond. Onderdeel daarvan was het bekend maken van de resultaten van een grote jubileumactie onder sponsors en andere bedrijven in Leusden. Daarbij bestond de mogelijkheid tot aankoop van virtuele tegels voor het te bouwen mindervalidentoilet.

De bekendmaking zou deel uitmaken van de feestelijke receptie op de oprichtingdatum, 29 april, waarvoor Burgemeester Bouwmeester en wethouder Vos hun aanwezigheid hadden toegezegd.Het coronavirus leidt tot uitstel van deze receptie en andere feestelijkheden Door de onzekerheid over de ontwikkelingen rond het virus kan nog geen nieuwe datum worden  genoemd.

Het bestuur is haar sponsors erkentelijk voor hun financiële toezeggingen en onderstreept dit door de steunoproep aan haar leden. Alle sponsors staan met een logolink naar hun eigen bedrijfswebsite vermeld op www.jbcdehakhorst.nl/sponsoren

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie