Afbeelding
Powerbank

Maxilia | Relatiegeschenken

2 april 2020 om 17:04 Partnercontent

Relatiegeschenken het hele jaar door
Steeds meer bedrijven kiezen voor het geven van relatiegeschenken buiten de decembermaand om. Het is dus zaak om op te vallen! Ze zien hem alweer aankomen, een kleffe fabriekstaart met je logo erop. Bedrijven worden steeds meer verwend als het gaat om geschenken die zij ontvangen. Het is dan ook zaak om te blijven opvallen met de cadeaus die je weggeeft. Hoe? Door ten eerste een goed tijdstip te kiezen. Standaard worden er veel cadeaus in december gegeven, maar dit hoeft helemaal niet. Wat dacht je van een presentje aan het begin van de vakantieperiode? Je hoeft een cadeau niet aan bepaald jaargetijde te koppelen. Een gebeurtenis binnen het bedrijf is bijvoorbeeld ook een perfecte aanleiding voor een memorabel presentje. Kies daarom juist eens een ander moment dan Kerst om op te vallen met je relatiegeschenken. Wat je dan geeft? Iets waar de ontvanger zeker iets aan heeft én iets van goede kwaliteit. Secuur kiezen is dus aan te raden wanneer je echt indruk wilt maken. Zo weet je zeker dat je geld uitgeeft aan iets dat daadwerkelijk zin heeft.
 

Opvallende relatiegeschenken
Een relatiegeschenk kies je om op te vallen. Anders heeft het namelijk weinig zin om iets te versturen. Het is dus het moment, maar ook hetgeen dat je stuurt. Kijk goed naar wat er bij jouw (potentiële) klanten past. Schat je je relaties handig in? Ga voor een zaklamp, zakmes of duimstok.Eerder de sportieve hoek opzoeken? Activity trackers zijn helemaal in! Of kies een sporttas of bidon met opdruk. Handdoeken, zweetbandjes en oneindig veel soorten ballen. Er zijn zoveel manieren om jouw relaties te verrassen. Maar ook kledingstukken zijn het helemaal. Denk hierbij aan happy socks, polo's of caps. Voor in de winter kun je goed aankomen met een gepersonaliseerde muts. Net even iets ander dus. Wedden dat uw relaties er warm voor lopen? Met een gepersonaliseerde tas erom gaat je naamnog mee op pad ook. Zo kies je ieder relatiegeschenk uit op de bedrijfscultuur die past bij jouw klant.
 

Specialistisch advies
Het is logisch dat je graag eerst specialistisch advies wilt inwinnen, alvorens je veel relatiegeschenken in één keer gaat bestellen. Hiervoor kun je eens contact opnemen met een expert van Maxilia. Bij deze leverancier zijn er talloze opties voor relatiegeschenken. Hier kun je ook gebruikmaken van gratis logoservice. Zo weet je zeker dat je logo straks goed op de geschenken komt te staan. Zo heb je kwaliteit mét een logo van de beste kwaliteit. Betere reclame kun je niet maken. Het is trouwens niet alleen een aanrader voor zakelijke relaties. Ook je eigen werknemers kun je eens blij maken met een gepersonaliseerd cadeau. Zo houd je de bedrijfssfeer goed en investeer je in de loyaliteit van je werknemers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie