Afbeelding
Woningstichting Leusden

Joke ten Brink nieuwe directeur Woningstichting Leusden

14 april 2020 om 10:26 Wonen

LEUSDEN Joke ten Brink is met ingang van 23 april directeur-bestuurder van Woningstichting Leusden (WSL). Daarmee volgt ze Monique Brewster op, die de stichting eind 2019 verliet. 

,,Joke is een zeer ervaren interim bestuurder bij woningcoöperaties. Na ruim twintig jaar interim ziet zij zichzelf, in deze volgende stap in haar carrière, bij een organisatie waar zij als vast onderdeel bijdraagt aan de volkshuisvestelijke opgaven", aldus Gert Jan Waterink, voorzitter van de raad van commissarissen. ,,Wij leerden Joke kennen als een enthousiaste, scherpe en warme persoon. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij WSL in de komende jaren verder helpt in de opgaven die er liggen."

LEEG KANTOOR Omdat de meeste medewerkers van WSL nu vanuit huis werken, start de nieuwe directrice in een bijna leeg pand. Ze stelde zichzelf daarom voor met een videoboodschap. ,,Mijn manier van werken is om het samen mét de mensen te doen. Na veel interim opdrachten heb ik er nu zin in om voor de lange termijn wat te kunnen betekenen voor Leusden. Om echt werk af te maken en me te verbinden aan een organisatie, de medewerkers, de bewoners en de stakeholders van WSL. Ik hoop dat we in deze vreemde tijd samen snel de juiste vorm vinden om kennis te maken."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie