De organisatoren Marga en Anita
De organisatoren Marga en Anita Anita van der Vlist

Samenwerking Ateliers Rabouw Art en Mod’ani bij Zomer Textiel Festival voor de jeugd.

15 april 2020 om 20:57 Activiteiten Deel je nieuws

Twee maanden geleden hadden Marga Rabouw (Rabouw Art) en Anita van der Vlist ( Mod’ani) grootse plannen. Het Zomer Textiel Festival, 4 dagen vol technieken, mode en art. Hun eerste gezamenlijke project voor en met de jeugd van 8 t/m 17 jaar!

Nu zit iedereen binnen, is het onzeker wanneer groepsevenementen weer kunnen en met welke voorwaarden.

Na nog eens een nachtje erover te hebben geslapen, is besloten door te gaan. "Na al die weken thuis zitten met alleen maar schoolwerk, zeer beperkte sociale contacten en zonder de vaste activiteiten heeft de jeugd wel een super gave week verdiend! Hoe gaaf is het dan als je die nu al in het vooruitzicht hebt. Een mooiere stimulans kun je niet hebben!"

Voorlopig staat de datum op 20 t/m 23 juli. Indien nodig, wordt het naar een later moment in de zomervakantie verschoven of naar de herfstvakantie. Keep up the spirit!

Alle informatie over het Zomer Textiel Festival is te vinden op de websites www.rabouwart.nl en www.modani.nl. Je kunt nu de voorinschrijving doen, zodat je voorrang hebt bij de definitieve inschrijving en op de hoogte gehouden wordt van het programma.

Kosten: € 180,- per persoon, inclusief alle workshops en materialen, drinken, tussendoortjes en avondeten laatste avond (lunch zelf meenemen)

Locatie: Olmenlaan 8, 3833 AV Leusden

Voor vragen kun je natuurlijk altijd bellen of mailen.

Marga Rabouw – Rabouw Art, info@rabouw.art.nl - 06-27481413

Anita van der Vlist - Mod'ani, info@modani.nl – 06-23564544

Adres beide ateliers: Olmenlaan 8, 3833 AV Leusden

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie