Spandoek en KDV De Wiebelwagen
Spandoek en KDV De Wiebelwagen De Wiebelwagen

Spandoek met juffen op Hamersveldseweg "Wij missen jullie"

21 april 2020 om 11:34 Onderwijs Deel je nieuws

LEUSDEN – “Juffen, wij missen jullie ook!” roepen drie zusjes naar de camera van hun vader. Ze staan voor een megagroot spandoek op de Hamersveldseweg bij kinderdagverblijf De Wiebelwagen. Alle juffen staan op het spandoek weergegeven met een hartje in hun handen. “Wij missen jullie” staat eronder. Via het online Wiebelwagen Journaal zijn alle kinderen uitgenodigd om een keer langs het spandoek te wandelen of fietsen en ermee op de foto te gaan. Als ze een foto van zichzelf bij het spandoek insturen, krijgen ze een videoboodschap terug van hun eigen juf.

“Vanaf de eerste dag dat we dicht moesten zijn we druk bezig met allerlei manieren om contact te houden met de kinderen”, legt juf Anouschka uit. “Iedere dag kijken er honderden kinderen naar het Wiebelwagen Journaal, waar we met alle juffen hard aan werken. Om nog meer interactie te behouden beloven we ieder kind een videoboodschap van zijn of haar eigen juf, als ze een foto met het spandoek insturen. Inmiddels zijn er al tientallen foto’s ingestuurd. Hier worden we allemaal blij van!”

Naast het journaal en het spandoek, hebben de juffen ieder kind persoonlijk een tasje met knutselspullen gebracht. Ouders ontvangen wekelijks een mail met tips voor activiteiten en vorige week vloog er een drone over het kinderdagverblijf met een lieve tekst van de juffen voor de kinderen. De beelden vanuit de lucht zijn vanaf morgen te zien in het Wiebelwagen Journaal en op social media.

Er staan inmiddels 36 afleveringen van het Wiebelwagen Journaal op YouTube. Elke ochtend om 9:30 uur verschijnt er een nieuwe aflevering op youtube.com/wiebelwagenjournaal

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie