Roel Rekko
Roel Rekko SocialStreaming.nl

Leusdens SocialStreaming.nl houdt (MKB-) bedrijven in beeld.

23 april 2020 om 11:03 Zakelijk Deel je nieuws

Dankzij het Leusdens SocialStreaming.nl lukt het veel bedrijven om corona-proof in contact te blijven met hun klanten en medewerkers. Door de mobiele streaming-studio maakt SocialStreaming.nl het mogelijk om via de nieuwste technieken, efficiënt in beeld te blijven en te communiceren met een grote groep mensen tegelijk.

Eigenaar en oprichter Roel Rekko kwam op het idee, toen hij hoorde dat veel bedrijven het moeilijk vinden om alle telefoontjes en mailtjes snel te beantwoorden waarmee ze nu worden overstelpt.

Rekko ontwierp een mobiele studio, volledig corona-proof.  Hij ontwikkelde een professionele cameraopstelling die op elke lokatie (bijvoorbeeld een kantoor, gemeentehuis of een zorginstelling) door 1 technicus van SocialStreaming.nl bediend kan worden.

Het resultaat is een professionele live uitzending via internet, waarbij bedrijven informatie kunnen delen en kijkers kunnen reageren. Via What's App, videobellen of de comments kunnen zij vragen stellen die direct beantwoord worden. Zo hoeven niet honderden mailtjes beantwoord te worden, maar wordt  1 grote groep met 1 aktie bereikt. De stream wordt opgenomen zodat die later kan worden teruggekeken.

SocialStreaming.nl verzorgde zo al obligatievergaderingen, verjaardagpartijtjes, uitzendingen voor AD.nl (NL blijft thuis) waarbij interactie met de kijker centraal staat. Gemeenten hebben al aangegeven interesse te hebben om op deze manier een vragenuurtje tussen burgers en bestuurders te organiseren. Op 4 mei zal Rekko de Nationale Kinderherdenking vanuit Madurodam streamen.

Daarnaast krijgt Rekko vraag vanuit de uitvaartbranche. Nu het door de aangescherpte maatregelen soms onmogelijk is om alle nabestaanden bij de uitvaart aanwezig te laten zijn, kan zijn stream helpen. Op een discrete manier, kunnen alle dierbaren de uitvaart dan vanuit hun eigen omgeving toch meebeleven.

Ook verschillende MKB bedrijven maken gebruik van de diensten van Rekko, die professioneel cameraman is voor onder andere AVRO-TROS, NOS en het Rijksmuseum.  Voor bijvoorbeeld garages, opticiens en andere MKB-bedrijven, maakt www.SocialStreaming.nl interactieve video's waarin de nieuwe, coronaproof werkwijze op een klantgerichte manier wordt uitgelegd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie