Afbeelding
Agnes Vendrig

Sport 2000 Leusden gaat onder overkapping weer fitness en groepstrainingen aanbieden

10 mei 2020 om 20:58 Overig Deel je nieuws

Sportscholen mogen vanwege de coronamaatregelen pas vanaf 1 september hun “indoor” deuren weer openen. “We zijn onder de indruk van de support van al onze leden die hun lidmaatschap hebben aangehouden. Daarom willen we voor de periode tot aan 1 september toch de mogelijkheid geven, hetzij beperkt, door te trainen”, aldus Roeland van der Voorde.

Er worden op het terrein van de sportschool twee overkappingen van 120m2 gerealiseerd, zodat de binnensporten buiten uitgevoerd kunnen worden. Op de vloer worden houten vlonders neergelegd.

Eén overkapping wordt ingericht met een aantal fitnessapparaten voor vrije training en small group training, de andere zal gebruikt worden voor de groepslessen.

Voor beide overkappingen geldt dat er maximaal 10 mensen tegelijk gebruik van kunnen maken. Van te voren moet er worden gereserveerd, op deze manier kunnen de bezoeken worden gereguleerd.

Alvorens deel te nemen aan de training wordt mensen gevraagd hun handen te reinigen met de aanwezige ontsmettingsmaterialen. Attributen dienen na gebruik te worden gereinigd.

Daarnaast is ook bij Sport 2000 Leusden de anderhalve meter regel van kracht en dienen de aanwijzingen van het personeel opgevolgd te worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie