10 juni start Hier ben ik
10 juni start Hier ben ik Lariks

Klaar voor de brugklas?

17 mei 2020 om 21:40 Onderwijs Deel je nieuws

Van de basisschool naar de middelbare is best een stap. Veel kinderen kunnen daarbij een steuntje in de rug gebruiken. Omdat ze bijvoorbeeld verlegen of onzeker zijn, moeite hebben om voor zichzelf op te komen of het lastig vinden om contact te leggen. Hier ben ik! leert kinderen steviger in hun schoenen te staan, weerbaarder te worden en meer plezier te beleven aan sociale contacten.

Speciaal voor kinderen uit groep 8 organiseert Lariks de HIer ben ik! training. Hier ben ik leert kinderen op een leuke manier steviger in hun schoenen te staan.

Vanwege de Corona maatregelen was de geplande training geannuleerd, maar nu de maatrgelen het toelaten, start de training alsnog. In plaats van 8 worden het dit keer 6 bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op 10 juni. De training wordt gegeven door Kim de Groot van Lariks en buurtsportcoach Tom Röben. Vanzelfsprekend voldoen de bijeenkomsten aan het corona protocol. 

Kim: "Ik ben heel blij dat we toch nog een training voor groep 8 kunnen starten. Je ziet kinderen groeien en we hebben altijd veel plezier met elkaar."

Meld snel aan

Elk jaar is deze training snel volgeboekt. Er zijn nu nog enkeel plekken vrij, dus meld snel aan. Dat kan via www.sociaalplein-leusden.nl of bel Lariks: 033 303 44 44 (op werkdagen tussen 9.00 - 12.30 uur).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie