Afbeelding
De Deel

De Deel gaat gedeeltelijk weer open

28 mei 2020 om 19:42 Maatschappelijk

LEUSDEN Gemeenschapscentrum De Deel in Leusden gaat voorzichtig weer open. Vanaf komende dinsdag worden enkele activiteiten weer opgestart.

,,Het bestuur heeft besloten De Deel vanaf 2 juni op proef te openen voor koffiedrinken, de vrijdagse borrel, koersbal en sjoelen. Onder voorbehoud dat de voorschriften strikt in acht worden genomen. Men moet uit eigen bekers/glazen drinken en ook handschoenen dragen bij de bovengenoemde sporten", meldt Jan Tieland, voorzitter van De Deel. ,,Ook Plezierig Bewegen mag vanaf 9 juni weer beginnen. Met het opstarten van de andere activiteiten wordt gewacht totdat deze proef goed is verlopen."

Hoewel De Deel wegens de coronacrisis vanaf half maart gesloten is, zit men er niet stil. Rondom de in gebouw De Zaaier gevestigde Deel zijn er verscheidene activiteiten geweest. Tieland: ,,Zoals voor de Pasen het bezorgen van een Paashaas met bloemen en op Bevrijdingsdag een net met mandarijnen vergezeld met goede wensen aan de vrienden (leden). Ook hielden we muziekoptredens rond de gebouwen van de Zaaier. En onlangs nog, op 20 mei, vrolijkte Floris ten Hacke de omgeving op met zang en keyboard, hetgeen door de bewoners zeer op prijs werd gesteld." 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie