Afbeelding
Eigen foto

Echtpaar Wijnands-Brehler 65 jaar getrouwd

15 juni 2020 om 09:00 Maatschappelijk

LEUSDEN De heer en mevrouw Wijnands-Brehler zijn maandag 15 juni 65 jaar getrouwd. De heer Wijnands is in 1934 in Soest geboren en komt uit een gezin met 11 kinderen. Mevrouw Wijnands is eveneens geboren in 1934, maar dan in Hilversum en komt uit een gezin met 5 kinderen. Het echtpaar leerde elkaar kennen in ’t Witte Huis in Soest tijdens een dansgelegenheid. 

Zij hebben een zoon in Amersfoort en een dochter in Leusden wonen. Inmiddels zijn er ook drie kleinkinderen en twee achterkleinkinderen geboren.

Na een werkzaam leven van de heer Wijnands als constructiebankwerker, later in de verzekeringen en van mevrouw Wijnands bij Bronswerk in Amersfoort op de loonadministratie, genieten zij inmiddels al heel wat jaren van hun pensioen. 

In 1995 zijn zij vanuit Amersfoort in Leusden komen wonen en dit bevalt heel goed. De heer Wijnands is nog actief in de biljartsport, ooit begonnen in de kelder van het gemeentehuis en houdt zich nu graag bezig met het verzorgen van zijn balkonplanten. Mevrouw Wijnands kaart wekelijks en gaat één keer per maand naar de bingomiddag. Samen kaarten ze ook nog één keer per week met twee lieve/gezellige dames uit hetzelfde wooncomplex. Tevens doet een dagje uit met de Zonnebloem hen veel goed.

Helaas ligt door de uitbraak van corona en de genomen coronamaatregelen alles stil. Dit heeft een grote impact op hun sociale contacten en zoals bij velen valt dit hen zwaar. Ondanks dit genieten zij van elkaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie