Wijziging bereikbaarheid Huiskamer van Leusden

11 juni 2020 om 16:07 Nieuws Deel je nieuws

Vanaf de start van de coronamaatregelen was Huiskamer van Leusden vijf dagen per week van 9.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor inwoners met hulpvragen. Nu de maatregelen versoepelen neemt de behoefte om de hele dag telefonisch bereikbaar te zijn af. Daarom wijzigt de bereikbaarheid per 22 juni naar: maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.30 uur. De Huiskamer blijft de plek waar inwoners terecht kunnen met hulpvragen.

Veel inwoners geholpen

Sinds de start van de intelligente lockdown is Huiskamer van Leusden dé plek waar iedereen zijn/haar hulpvragen kan stellen. Er zijn de afgelopen maanden veel inwoners geholpen dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers, het bedrijfsleven en inwoners.  De geboden hulp varieert van boodschappenhulp en hondjes uitlaten, tot belmaatjes. 

Bereikbaarheid Huiskamer vanaf 22 juni

Huiskamer van Leusden is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur via: 06 50060890. Buiten de bereikbare tijden kan de voicemail worden ingesproken. Een vrijwilliger van de Huiskamer belt dan spoedig terug. Mailen kan natuurlijk ook:  huiskamervanleusden@gmail.com . 

Over Huiskamer van Leusden

Bij Huiskamer van Leusden werken vrijwilligers. Zij zoeken in het brede aanbod van de diverse Leusdense vrijwilligersorganisaties een passende oplossing voor vragen van inwoners. De vrijwilligers werken daarbij nauw samen met Lariks welzijn en zorg. Is er (deels) professionele ondersteuning nodig, bijvoorbeeld huishoudelijke hulp of dagbesteding, dan kan dat in overleg met Lariks worden georganiseerd. 

Huiskamer van Leusden is op zoek naar vrijwillige medewerkers. Inwoners die tijd over hebben en het leuk vinden om deel uit te maken van het team van Huiskamer van Leusden kunnen bellen naar: 06 50060890 of een mail sturen naar: huiskamervanleusden@gmail.com. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie