Afbeelding
Bart Roos the Identiteam

Meer sfeer en warmte met een terrashaard deze zomer in eigen tuin

30 juni 2020 om 10:13 Partnercontent

Als u deze zomer thuisblijft, doet u dit toch wel het liefst in een aangename tuin. Want voor een ultiem vakantiegevoel is uw tuin van alle gemakken voorzien met bijvoorbeeld een veranda, hangmat, zwembad, buitenkeuken, een ligstoel en een tentje om het compleet te maken. De zon schijnt flink, het is vaak windstil en de avonden zijn nog lang. De vakantie is in aantocht en dat betekent doorgaans geen wekker. U kunt lang blijven zitten in de tuin. Bent u ook een echt buitenmens en wilt u tot in de kleine uurtjes genieten? Dan mag een buitenhaard niet ontbreken in uw tuin. Buitenhaarden of terrashaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Een buitenhaard koopt u met de intentie dat hij zo lang mogelijk meegaat. Door te kiezen voor een haard van een gerenommeerd merk, kunt u jarenlang warmte creëren op een veilige manier. in het assortiment van Kachelsenhaardenwinkel.nl vindt u vele bijzondere terrashaarden voor een sfeervol buitenleven.

Goed advies van de kachelspecialist 

Welke terrashaard is geschikt voor uw situatie of voldoet geheel aan uw wensen? Bent u eenmaal begonnen met de zoektocht naar die ene duurzame terraskachel voor in uw tuin, dan ontdekt u snel dat er talloze typen terrashaarden en tuinkachels op de markt zijn. Het advies is om u eerst goed te oriënteren op welke terrashaard er voor uw situatie het meest geschikt is of bij uw wensen past. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een terrashaard overdekt te stallen of in de winter binnen te zetten. Een hoogwaardige kachel die bestand is tegen alle weersomstandigheden is dan een must. Bepaalde terrashaarden doorstaan het uitstekend als ze het jaar rond buiten staan. Wilt u ervan verzekerd zijn dat u een terrashaard aanschaft waarmee u veilig stookt en die een lange levensduur heeft? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Kachelsenhaardenwinkel. Deze kachelspecialist voorziet u van vakkundig advies over schone verbranding, correct gebruik, de beste plek voor een buitenhaard en het onderhoud. Ook kunt u hier terecht voor kachelonderdelen als er een onderdeel van uw buitenhaard of houtkachel vervangen moet worden.

Laatste trends voor een heerlijk buitenleven 

Natuurlijk spelen het uiterlijk of de mogelijkheden van een terrashaard ook een rol bij de aanschaf. Nog altijd zijn de fraaie Cor-Ten staal- buitenhaarden een populaire trend. Dit materiaal dat van zichzelf al een mooie roestkleur heeft, is weersbestendig en gaat daarom zeer lang mee. Reny en Forno zijn fabrikanten van duurzame, slijtvaste houtkachels van Cor-Ten-Staal. Dit zijn gesloten tuinhaarden. Hierdoor springen er geen vonken in het rond, u heeft geen rook- en stankoverlast en er is sprake van een hoger rendement. Dat komt omdat de deuren zijn voorzien van keramisch glas. De warmte wordt hiermee optimaal bewaard. Dit is wel fijn voor de avonden dat het snel afkoelt. Ze zijn ook te monteren in de veranda door middel van een dakdoorvoer. Er zijn ook tuinhaarden waarmee u pizza’s kunt bakken en barbecueën. Dit is een slimme optie voor als u bijvoorbeeld geen ruimte heeft voor een uitgebreide buitenkeuken, maar wel wilt koken de tuin.

Uw haard in het echt zien? 

Wie op zoek is naar een (nieuwe) buitenhaard, is bij Kachelsenhaardenwinkel aan het juiste adres. In de gelijknamige webshop kunt u voldoende inspiratie opdoen. Wilt u liever een van de haarden in het echt zien, dan is een ritje naar het Noord-Hollandse Benningbroek meer dan de moeite waard.

Het experiencecenter heeft een oppervlakte van maar liefst 1.500 m². U kunt hier meer dan 500 kachels en haarden bewonderen, waarvan een groot deel echt brandt. Sinds dit jaar is ook de buitenshowroom beschikbaar. Onder de overkapping treft u diverse brandende opstellingen aan. Dit geeft er een goed beeld van of de haard bij uw tuin past en u kunt de warmte van de haard ervaren, wel zo belangrijk als u aangenaam de avonden in de tuin wilt doorbrengen. Ook ziet u hoe een dakdoorvoer wordt gerealiseerd als u de bedoeling heeft om de haard onder de overkapping te plaatsen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie