Humankind kinderopvang en -ontwikkeling opent op maandag 31 augustus haar deuren in het splinternieuwe Kindercentrum Berkelwijk.
Humankind kinderopvang en -ontwikkeling opent op maandag 31 augustus haar deuren in het splinternieuwe Kindercentrum Berkelwijk. Humankind
Advertorial

Opvang in Kindercentrum Berkelwijk

1 juli 2020 om 15:15 Zakelijk

LEUSDEN Humankind kinderopvang en -ontwikkeling opent op maandag 31 augustus haar deuren in het splinternieuwe Kindercentrum Berkelwijk. Op het nieuwe kinderdagverblijf, de peuteropvang en buitenschoolse opvang zijn kinderen welkom in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

In hetzelfde pand zijn ook basisscholen De Heerd en De Holm gevestigd. Zo wordt voor kinderen in Kindercentrum Berkelwijk de mogelijkheid gerealiseerd om de periode tot de middelbare school in dezelfde omgeving door te brengen. Opgroeien, leren en ontwikkelen samen met dezelfde vrienden,leerkrachten en pedagogisch professionals.

SAMEN VOOR HET KIND Op het terrein van Basisschool De Heerd is de afbouw van Kindercentrum Berkelwijk nog in volle gang. Naast het kinderdagverblijf, de peuteropvang en buitenschoolse opvang van Humankind, zijn ook de basisscholen De Heerd, De Holm en expertisecentrum Voilà (taalschool) in Berkelwijk gevestigd.

Baby’s, peuters en basisschoolleerlingen welkom op nieuwe locatie

Intensieve samenwerking tussen deze partijen vormt de basis van het nieuwe kindercentrum. ,,Door onze krachten te bundelen, kunnen wij onze expertise delen en zodoende meer betekenen voor het opgroeiende kind”, zegt Bernadette Koppedraijer, locatiemanager Humankind, erover.

DOORGAANDE ONTWIKKELLIJN Met Kindercentrum Berkelwijk wordt In Leusden voor kinderen vanaf 6 weken tot hun 13de levensjaar een doorgaande leer- en ontwikkellijn gerealiseerd. Dit houdt in dat opgroeiende kinderen en hun ouders vóór en gedurende de hele basisschoolperiode slechts te maken hebben met één locatie en hetzelfde team medewerkers. Zodoende wordt de ontwikkeling van het kind voor schooltijd, gedurende schooltijd en na schooltijd gevolgd en gestimuleerd. Door leerkrachten, pedagogisch professionals en andere medewerkers van het KC. Zij hebben allemaal op een of andere manier met het kind te maken en weten wie het is. De kinderen groeien op in een vertrouwde omgeving, met dezelfde gezichten.

De BSO van KC Berkelwijk is uitsluitende bestemd voor kinderen van De Holm en De Heerd, die nu nog naar BSO De Leus gaan. De kinderen van De Holm, De Heerd en peuteropvang Berkelwijk worden na de zomervakantie overgeplaatst naar de nieuwe locatie in KC Berkelwijk.

Sandra van den Bovenkamp
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie