Afbeelding
BetuweBomen.nl

BetuweBomen.nl; Uw kwaliteitsleverancier in groen

10 juli 2020 om 11:19 Partnercontent

Wie zijn we

In principe kunt u al een hoop afleiden vanaf onze naam. Wij hebben bomen, die uit de Betuwe komen en die sturen we het hele land door! Op onze website kunt u alles vinden van leibomen tot en met fruitbomen en van kleine bolbomen tot en met joekels van laanbomen. We staan het meest bekend om onze fruitbomen. Dat is natuurlijk ook een echt streekproduct. De beste fruitbomen haalt u simpelweg bij BetuweBomen. Het leuke is, om uw tuin compleet te maken, verkopen we ook hagen, struiken, planten en alle benodigde tuinmaterialen zoals boompalen bindtouw.

Hoe we het doen

Hoe we dit doen is simpel uit te leggen. Wanneer u op onze website zit en een boom, haag of iets dat met groen te maken heeft wil bestellen. Dan gaat dit als volgt. U ziet een product wat u leuk vindt en dat klikt u aan. U ziet direct alle producteigenschappen en welke extra benodigdheden erbij horen. Hoe u moet planten en snoeien staat netjes beschreven. Heeft u toch nog vragen? Dan staan we het hele jaar voor u klaar. Bel ons gerust, dan geven we u deskundig advies, daar doen we het voor. Wilt u eerst even het product zien, soms kan dat, dan maken we gewoon een afspraak op locatie. Wanneer u een product bestelt hoeft u geen bezorgkosten te betalen mits u voor meer dan €75,- besteld. We komen de producten dan bij u thuisbrengen tot aan de voordeur of achtertuin met eigen vervoer. Ook nadat u heef bestel kunt u altijd bellen voor tips.

Waarom we bestaan

Wij van betuwebomen.nl genieten van mooie tuinen. Daarom geven wij iedere klant, particulier of zakelijk, altijd deskundig advies. Wij geloven dat een mooie tuin in verband staat met een mooi leven. Niet alleen mooi, maar ook gezond. Want niet alleen maken we onze tuin beter door iets groens te planten, maar we maken ook de wereld beter. Daarom zijn we uw kwaliteitsleverancier in groen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie