Broer en zus David en Eva de Vrij lezen deze zomer lekker door en hebben daarmee een prijs gewonnen in de Bibliotheek Leusden
Broer en zus David en Eva de Vrij lezen deze zomer lekker door en hebben daarmee een prijs gewonnen in de Bibliotheek Leusden De bibliotheek

Kinderjury gaat in de zomervakantie door

23 juli 2020 om 13:05 Activiteiten Deel je nieuws

De Kinderjury 2020 gaat langer door. Landelijk is er in mei al gestemd voor het populairste kinderboek, maar de kinderen van 6 t/m 12 jaar in regio Eemland kunnen tot eind augustus stemmen op hun favoriete boek in de Bibliotheek Leusden.

Je kunt cijfers geven aan alle boeken die in 2019 zijn verschenen. Zo bepalen alle kinderen samen welke boeken in Eemland het meest populair zijn! De boeken liggen in de bibliotheek allemaal bij elkaar, zodat zoeken heel makkelijk is.

Hoe kun je meedoen?

Geef jezelf op bij de balie, je ontvangt dan je eigen leeslogboekje! De boeken die je kunt beoordelen herken je aan de Kinderjurysticker en liggen in de bibliotheek bij elkaar op een tafel. In de boeken zit een stemkaartje. Vul na het lezen het stemkaartje in en gooi je stemkaartjes in de Stembus. Je mag zoveel boeken lezen als je wilt, 1 boek is ook prima!  Uit de stembus worden regelmatig stemkaartjes getrokken, waarme je een prijs kunt winnen. Afgelopen week waren broer en zus David en Eva de Vrij de gelukkige winnaars.

Lees jij deze zomer ook lekker door en wil jij ook kans maken op een prijs? Kom dan gauw naar de bieb en leen een Kinderjury-boek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie