Afbeelding
Arnoud J. Spaaij

Cursisten exposeren in lege winkels

7 september 2020 om 09:55 Kunst

ACHTERVELD Schilders exposeren sinds deze week achter de lege winkelruiten van de woontoren midden in Achterveld. De flat is sinds 2016 bewoond, maar de winkelruimtes worden nog steeds nauwelijks gebruikt. Gelukkige laten de cursisten die schilderen bij kunstenares Evelien Kooloos er nu hun werk zien.

Kooloos exposeerde er zelf al eerder, maar nu kunnen voorbijgangers genieten van de kleurige doeken van schilders die bij Kooloos in de leer waren of zijn. Evelien Kooloos heeft haar eerder tentoongestelde werken weer meegenomen en geeft nu haar leerlingen de kans hun werk te laten zien aan het publiek. Kooloos: ,,Het werk hangt er voorlopig nog wel. Voorbijgangers hoeven zo niet naar de leegtes te kijken die er anders achter de grote ruiten is. Andere cursisten krijgen wellicht ook weer gelegenheid om hier hun werk te laten zien. Dat kan voor jong en oud. Ja, ook kinderen schilderen vaak bij mij. Het is echt ontspanning voor veel mensen. En natuurlijk vooral ook een leuke bezigheid.” 

Mensen die niet alleen willen kijken, maar ook actief mee willen doen aan een cursus of workshop kunnen zich melden op de website: funnyart.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie