De VIP Room
De VIP Room nvt

de vip room

24 september 2020 om 16:24 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

De VIP Room:
Omdat met de huidige corona maatregelen iedereen moet blijven zitten bij concerten hebben we de gehele dansvloer omgetoverd tot VIP ruimte. Als een echte VIP in de club krijg je service aan tafel en kun je ongestoord op je bankblijven zitten en genieten van de muziek.
DJ Line up:
TIM-BER (Bass House, Tech House)
Deeyoo (House)
STRIPEZ (House)

Een tafel (2 persoons ticket) reserveren kan op de website van Fort33. Reservering van 1 tafel kost €5,- maar word aan het einde van de avond van je bar rekening afgehaald. Let op: 1 tafel is voor 2 personen. Om de beperkte capaciteit zo goed mogelijk te benutten vragen we dus met z’n tweeën te komen. Ben je met z’n vieren of meer kun je altijd meer tafels reserveren.

Feeling luxurious en wil je een flesje champagne of prosecco aan tafel? Stuur dan een mail naar info@fort33.nl met je wensen.

Datum: 3 oktober 2020
Programma start 21:00 uur tot 00:00 uur
Deur open 20:30 ?
Fort33 (IJsbreker)
Bavoortseweg 25 Leusden

Het hele concept van de VIP Room is ontstaan nadat TIM-BER eerder dit jaar in Fort33 een liveset had opgenomen ter promotie van zijn vorige single. Dit was in het begin van de corona lockdown dus mocht er niemand bij zijn. Op 2 oktober komt zijn volgende single “Supervillains” uit en wil hij weer een liveset in Fort33 opnemen. Omdat de corona maatregelen nu iets versoepeld zijn mag er ook publiek bij zijn. ‘Waarom maken we er dan niet gelijk een zitconcert van?’ was de gedachte. Dan kan iedereen en ook andere DJ’s weer eens lekker genieten van iets wat het dichtst bij komt van een echte clubavond conform alle corona maatregelen. Muziek op hoog volume, lichtshow erbij en de geur van rookmachines (TIM-BER’s favoriet).

fort33.nl/tc-events/de-vip-room

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie