Leusdense Vrijwilligersprijs 2020

8 oktober 2020 om 09:57 lokaal Deel je nieuws

Vrijwilligers zijn ook in dit bijzondere jaar onmisbaar om veel activiteiten - op aangepaste wijze - te kunnen laten doorgaan. Uiteraard kunnen Leusdense of Achterveldse vrijwilligersorganisaties of sportverenigingen dus ook dit jaar weer meedingen naar de Leusdense Vrijwilligerstrofee.

Op 12 december a.s. worden in de Korf de Vrijwilligerstrofee - de wisselbeker en een cheque van € 1.000,- - en de AFAS Aanmoedigingsprijs - de wisselbeker en een cheque van € 750,- uitgereikt aan de winnaars. Aangezien we de Corona richtlijnen in acht nemen, kan de lunch voor vrijwilligers in De Korf dit jaar helaas niet doorgaan.

Vorig jaar zijn de prijzen gewonnen door de belastinginvullers van Samenwerkende Ouderenorganisaties Leusden en Stichting SportXperience Leusden.

Vrijwilligersorganisaties of sportverenigingen kunnen kans  maken op één van deze prijzen door het deelnameformulier te downloaden op www.sociaalplein-leusden.nl. Het formulier is ook telefonisch aan te vragen bij Lariks (033 – 303 44 44). Tot en met 15 november a.s. kunnen de deelnameformulieren worden ingediend. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie