saltro

2 november 2020 om 18:52 lokaal Deel je nieuws

Saltro is een innovatief diagnostisch centrum en één van de grootste laboratoria in Nederland. U kunt op  MCL de burgemeester de beuafortweg 44 3833AG leusden terecht voor bloedafname of een functieonderzoek. Bovendien controleert, doseert en begeleidt Saltro trombosecliënten. Vanaf 1/12/2020 veranderd de openingstijden op MCL, dan zijn we open van 07:00 12:00 en middags gesloten.Dan kunt U terecht in Amersfoort.

Eerst een afspraak maken voor bloedonderzoek en inleveren materialen.

Voor bloedafname en het inleveren van lichaamsmaterialen moet u een afspraak maken. Dit doen we om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de veiligheid van de patiënten en de medewerkers te waarborgen. Dankzij de afspraken vooraf, voorkomen we volle wachtruimtes en lange wachttijden.

Hoe maak ik een afspraak?

Voor het maken van een afspraak gaat u naar www.saltro.nl. Hiervoor heeft u internet en een e-mailadres nodig. Heeft u dit niet? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken via 030-236 11 86.

Heeft u een brief ontvangen van Saltro voor het maken van een afspraak voor een functieonderzoek? Dan belt u met 030-236 11 24 voor een afspraak. 

Locaties bij u in de buurt:

Kijk voor de actuele openingstijden van onze locaties op www.saltro.nl/locaties

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie