Herman en Chris Doornekamp zijn trots op de uitbreiding van hun bedrijf.
Herman en Chris Doornekamp zijn trots op de uitbreiding van hun bedrijf. Doornekamp
Advertorial

Extra werkplaats voor Autobedrijf Doornekamp

25 november 2020 om 15:15 Zakelijk

LEUSDEN De verbouwde werkplaats van Autobedrijf Doornekamp geeft meer ruimte en capaciteit in de toekomst. De werkplaats is dan ook de basis voor vertrouwde en degelijke service die Doornekamp kan bieden aan iedereen die een auto bezit in Leusden en omgeving.

Arnoud J Spaaij

Letterlijk is er meer ruimte maar zeker ook is er meer licht en staat alles er spic en span bij. ,,Het moet ook schoon zijn in de garage. We krijgen wel eens de reactie ‘Het lijkt wel een laboratorium, zo schoon is het’, en dat vinden we dus erg belangrijk. Ook een nieuwe schone auto moet er zo in gereden kunnen worden.”

TROTS Chris Doornekamp is trots op de uitbreiding van het bedrijf dat hij samen met zijn vader Herman leidt. ,,De garage is de basis voor ons bedrijf”, meent senior, ,,daar leveren we de service, kunnen we klanten het vertrouwen geven in het werk dat we doen.”

Chris beaamt wat zijn vader zegt: ,,Ja een APK komt jaarlijks terug, maar mensen zijn vaak afhankelijk van wat we doen. Daarom is transparantie voor ons belangrijk. We nemen de mensen graag mee de garage in. Ja, nu kan dat even niet, maar door de ruiten is het nog steeds prima te zien hoe we werken. En dat wordt gewaardeerd.”

Doornekamp, hoewel gevestigd aan ‘t Koendert, zit op de hoek van de Zwarteweg Randweg. Een plek waar heel veel Leusdenaren dagelijks langsrijden.

KRACHT ,,Onze kracht zit ook in Leusden”, zegt Chris, ,,we zijn hier al heel lang gevestigd en hoewel veel mensen denken dat we alleen Mazda doen, onderhouden en verkopen we alle merken. Daarom ook de uitbreiding van de werkplaats. Twee monteurs zijn gecertificeerd volgens de NEN9140 norm. Het zijn specialisten voor elektrische auto’s. Brandstofmotoren is heel anders werken dan elektrische auto’s. Veiligheid in het werk is daarbij enorm belangrijk.”

POTENTIE Kennis en service in de werkplaats is dus van groot belang. De huidige generatie auto’s verlangt steeds meer van monteurs. Chris: ,,We werken daar constant aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook alle systemen die er zijn in airco’s repareren en alle merken uitlezen.” Hij meent dat er in Leusden voldoende potentie is voor het bedrijf. Hij lacht: ,,Het gaat me er ook niet om steeds groter te worden. Ik wil alleen maar heel Leusden als klant hebben, dan ben ik dik tevreden.”

De uitbreiding van de garage sluit dan ook aan bij veel andere verbeteringen die de laatste tijd zijn doorgevoerd bij Doornekamp. ,,Zo hebben zonnepanelen op het dak. Daarmee zijn we zo goed als neutraal als het gaat om stroomverbruik. En in het verlengde daarvan staan er voor de klanten sinds kort ook laadpalen voor elektrische auto’s.”

Trends die wellicht logisch zijn om te volgen, maar ook passen in het bedrijf.

Autobedrijf Doornekamp V.O.F
’t Koendert 6
3831 RB Leusden
Tel. 033-4945850

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie