Linda Reeling: ,,In deze tijd moet je een eigen aankoopmakelaar hebben."
Linda Reeling: ,,In deze tijd moet je een eigen aankoopmakelaar hebben." Arnoud J Spaaij
Advertorial

‘Achteraf moest dit gewoon mijn huis zijn’

25 november 2020 om 15:15 Zakelijk

LEUSDEN Linda vond een woning in de wijk waar ze lange tijd met haar man en kinderen woonde. Daarmee kan ze na haar scheiding toch in een vertrouwde omgeving door met haar leven.

Arnoud J Spaaij

Linda Reeling vond via Succes Makelaars een prachtig ander huis. ,,Achteraf moest dit gewoon mijn huis zijn,” zegt ze over haar nieuwe woning. ,,Toen ik de woning ging bezichtigen had ik direct het goede gevoel. Het is een eengezinswoning met ruimte voor de jongens. Drie slaapkamers en op zolder een game-hoek. Zelfs kan er nog een dakkapel op als we dat willen. Dus het biedt nog veel mogelijkheden. Ook heeft het huis een tuin waar ik erg blij mee ben. En het is tevens in de buurt van waar we al die jaren woonden. Ik heb wel meerdere woningen bekeken maar bij dit huis wist ik gelijk dat het goed zat.”


De tuin is prachtig. - Succes Makelaars

,,Natuurlijk moet het nog blijken, maar ik heb er echt een heel goed gevoel bij. Het is ook nog eens vlak bij de binnenstad van Amersfoort. Ik zit graag dicht bij de binnenstad. En ik moet eerlijk bekennen dat ik daarbij enorm geholpen ben door team van Succes Makelaars. Je kan in deze tijd sowieso niet zonder aankoopmakelaar. Waar moet je op letten en naar kijken bij de aankoop van een huis? Het bieden was ook lastig. Het is überhaupt een hele moeilijke en ingewikkelde markt geworden. Maar in mijn geval was er ook al zoveel uitgezocht vooraf door de makelaar. Daarvan heb je helemaal geen kennis.”

GUNSTIGE HYPOTHEEK Linda kwam via de mediator met Hendrik-Jan Rinkel van Succes Makelaars in contact. ,,Ze reikte me de mogelijkheid aan om me door Hendrik-Jan te laten informeren en zei erbij dat Hendrik-Jan wellicht veel voor ons kon betekenen. En dat klopt echt. Zowel voor mijn ex als voor mij hebben ze veel uitgezocht. Dat leidde tot verschillende mogelijkheden. Ze bekeken wie van ons misschien in ons oude huis kon blijven of dat verkoop beter was. Uiteindelijk kon ik financieren met eigen geld en zo het huis aankopen. Ik kreeg ook advies welke aanbieder de gunstigste hypotheek kon verstrekken. Er zijn zoveel processen die naast elkaar lopen in zo’n scheiding. Ook daarop hield Succes Makelaars een vinger voor mij. Ik zou dat zelf nooit allemaal kunnen doen.”


Er hoeft nauwelijks iets gedaan te worden aan de woning. - Succes Makelaars

En hoewel Reeling enorm blij is dat de zakelijke en organisatorische kant van haar nieuwe stekje in Amersfoort zo vakkundig werd geregeld, is ze vooral ook erg blij met de aanpak die ze ervoer. ,,Ze hebben enorm veel oog voor de menselijke kant van je situatie. Het bleek echt wel dat ik heel veel dingen prima alleen kan doen. Dingen die je zo gewend was om samen te doen of te beslissen. Maar het helpt enorm dat het team van Succes Makelaars je daarin steunt. Ze kennen allemaal je situatie en weten wie je bent als je binnenloopt. Ook bij complexe dingen kan je zo terugvallen op ze. Zelfs buiten kantoortijden krijg je reactie op een appje.”

IN GOEDE HANDEN Al vanaf het eerste moment dat Linda bij Succes Makelaars terecht kwam had ze meteen een goed gevoel bij het team. ,,Ik dacht gelijk ‘Hier ben ik in goede handen’ en ze helpen je dan ook echt met hun specialismen. Natuurlijk, op een gegeven moment moet je ook vertrouwen op een partij. Maar ze halen echt een heleboel zorg uit handen.”

Linda betrekt de woning binnenkort. ,,Ik ben nu nog bezig met de inrichting. Gordijnen kiezen en dergelijke dingen. Ja, er moet nog wel een stukadoor in en er komt een nieuwe vloer. Maar de keuken en badkamer hoef ik niets aan te doen. Het is een woning uit de jaren zestig waar al veel aan gedaan is. Ik voel me er nu al thuis.”

Succes Makelaars
Hamersveldseweg 72
3833GS Leusden
Tel. 033-4947707
www.succesmakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie