Bouw eerste fase De Verborgen Tuinen gestart

19 maart 2018 om 10:57 lokaal

LEUSDEN Wethouder Albert Dragt van de gemeente Leusden, Milco de Hart van Steppingstones , mevrouw Roosendaal - van den Bos, een koper van één van de appartementen en Guillaume Chevalier, directeur Heilijgers Projectontwikkeling hebben donderdag het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van de eerste fase van De Verborgen Tuinen in Leusden. Bij de start van de bouw gingen zo'n honderd biologisch afbreekbare ballonnen de lucht in.

Het gaat om drie appartementsgebouwen met een ondergelegen stallingsgarage. Twee blokken krijgen respectievelijk vijftien en twintig koopappartementen, het derde blok krijgt eenentwintig appartementen voor senioren met een hoge zorgbehoefte. Alle appartementen zijn verkocht. De oplevering van de appartementen zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2019 plaatsvinden.

FASE TWEE In de tweede fase worden acht herenhuizen, twee vrijstaande, twaalf twee-onder-één-kap woningen en negen geschakelde villa's gerealiseerd. De verkoop van deze woningen gaat in het najaar van 2018 van start.

Meer informatie is te vinden op www.deverborgentuinen.nl.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie