Archieffoto: Lisiduna meets Rembrandt in februari van dit jaar.
Archieffoto: Lisiduna meets Rembrandt in februari van dit jaar. Lisiduna

Kerstconcert op de bank: Lisiduna in de huiskamer

14 december 2020 om 12:30 Verenigingen

LEUSDEN Het orkest van Lisiduna biedt zaterdag 19 dcember een livestream kerstconcert vanuit de Dorpskerk in Leusden. Het concert is van 20.00 tot 21.00 uur en is te bekijken via het YouTube kanaal van de PgL of via de website www.pgleusden.nl/lisiduna. De muziek van Lisiduna wordt afgewisseld met een kerstverhaal, verteld door de burgemeester Gerolf Bouwmeester.

Het concert is alleen online te volgen. Het is niet toegestaan om naar de kerk te komen om het concert te beluisteren.

Iedere Kerst brengt Lisiduna de Leusdenaren kerstmuziek. De laatste jaren bij kerstbomenverkoop Lockhorst en bij de kerstmarkt op de Biezenkamp. Maar ook kerstconcerten in de kerk zijn favoriet. De akoestiek is mooi en er heerst een warme en gezellige sfeer. Dit jaar geen live kersthits, maar wel Lisiduna bij op de bank. 

Een uur lang in de eigen huiskamer meezingen met kersthits, van pop tot licht  klassiek. Zo horen kijkers het bekende liedje ‘Flappie’ van Youp van ’t Hek, maar ook klassiekers zoals ‘Away in a manger’ en ‘Joy to the world’ komen voorbij. ,,We hebben ook een special guest op deze avond: de burgemeester. Hij vertelt het kerstverhaal tussen de kerstmuziek door.”

Het online concert is gratis, maar een vrijwillige bijdrage aan de muziekvereniging wordt gewaardeerd: www.lisiduna.nl/kerstvanafdebank

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie