Sven van Rossum 1-4, Remco van de Berg 2-4

6 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

ACHTERVELD - Binnen een half uur was Achterveld zondag door Vreeswijk in een kansloze positie gemanoevreerd.

De bezoekers scoorden in 30 minuten drie keer en dat bleek uiteindelijk voor de formatie van trainer Jeroen Jooren teveel van het goede. Met 2-4 werd het duel op het Kerstens Sportpark uiteindelijk afgesloten en beginnen de zorgen voor Jooren en de zijnen langzamerhand toe te nemen.

Achterveld begon veel te slap aan de ontmoeting en dat bleef niet zonder gevolgen.

De gasten scoorden in de zesde, vijftiende en 30e minuut: 0-3. Het antwoord van de thuisclub duurde erg lang en kwam pas ver in de tweede helft toen Vreeswijk al voor de vierde keer had gescoord: 0-4.

Sven van Rossum en Remco van de Berg verzachtten het leed voor Achterveld door in 70e en 75e minuut raak te schieten: 2-4.