BEVERWIJK - Met een teleurstellend resultaat (1-0) zijn de zondagvoetballers van Roda’46 teruggekeerd van een bezoek aan De Kennemers.

6 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

Op vreemde bodem waren de Leusdenaren geen schim van de ploeg die in de vorige competitieronde nog vrij gemakkelijk (4-2) met een andere club uit Beverwijk (DEM) afrekende.

De start van Roda was nog veelbelovend, ondanks het wegvallen tijdens de warming-up van Arne van Geldermalsen.

Zonder de schutter had Roda al na vijf minuten voor kunnen staan als Jeremy Lindenberg, de vervanger van Van Geldermalsen, en Kevin van Schoonhoven mooie kansen niet onbenut hadden gelaten.

De rekening voor het missen van die twee scoringsmogelijkheden kregen de bezoekers al vrij snel gepresenteerd. In de vijftiende minuut was Roda doelman Thijs Jansen kansloos toen een schot van richting werd veranderd en de 1-0 een feit was.

Na die tegenvaller kon Roda eigenlijk geen potten meer breken, ook na rust niet.