Mark van den Hoek 0-1 en 0-3, Rick Twisk 0-2

24 november 2010 om 00:00 Voetbal

HUIZEN - De zaterdagvoetballers van Roda’46 blijven goed presteren. In Huizen werd zaterdag AH’78 vrij gemakkelijk door de Leusdenaren bedwongen. Met twee doelpunten had Mark van den Hoek opnieuw een groot aandeel in de 0-3 winst van de mede-koploper in de tweede klasse B.

De Amersfoorter heeft inmiddels elf doelpunten uit evenzoveel duels op zijn naam staan en is bezig om een van zijn beste seizoenen als amateurvoetballer te realiseren. Zijn eerste treffer kon zaterdag al na een minuut of zeven worden genoteerd. Met een diagonaal schot verraste Van den Hoek de doelman van de thuisclub: 0-1.

Op dat moment speelde Roda niet beter dan AH. Pas na een half uur zagen de toeschouwers de gasten groeien in de wedstrijd. In de 38e minuut was de tweede Leusdense treffer ook geen verrassing. De mee naar voren gekomen verdediger Rick Twisk breidde met een kopbal de voorsprong uit, na een hoekschop van Freek van Engelen: 0-2.

Na rust kwam de winst van de bezoekers niet in gevaar. Van den Hoek bepaalde na een fraaie aanval de eindstand op 0-3.