Kevin van Ruitenbeek 0-1

26 januari 2011 om 00:00 Voetbal

Met Achterveld gaat het in de vierde klasse F nog steeds niet goed. Ook het duel tegen UVV leverde de ploeg van trainer Jeroen Jooren geen enkel punt op. Na 90 minuten kon zondag een eindstand van 3-1 in het voordeel van de Utrechters worden genoteerd.

Niet zo verwonderlijk want UVV staat op de ranglijst veel hoger dan de Achtervelders geklasseerd. Daarom was de snelle voorsprong van de bezoekers verrassend. Maar met een geslaagde vrije trap van Kevin van Ruitenbeek was meteen ook het laatste wapenfeit van Achterveld genoemd. Na het vroege doelpunt konden de gasten geen potten meer breken en was het wachten op de gelijkmaker van UVV.

Die kwam er al snel. In de tiende minuut scoorden de Utrechters hun eerste doelpunt, amper tien minuten later gevolgd door nummer twee: 2-1.

Na rust gooide de thuisploeg het duel op slot. Achterveld was niet in staat nog een redelijke kans te creeren en moest in de slotfase nog een derde treffer incasseren: 3-1.