Mark van den Hoek 0-1

26 januari 2011 om 00:00 Voetbal

De winst op Desto heeft Roda zaterdag geen windeieren opgeleverd. Naaste concurrent IJFC liet een flinke steek vallen in de uitontmoeting tegen Jonathan. Daardoor hebben de Leusdenaren nu een voorsprong van drie punten op de formatie uit IJsselstein plus nog een wedstrijd tegoed.

Roda was in de eerste 45 minuten oppermachtig maar de ploeg van trainer John van Loen speelde niet goed. Kansen werden er echter door de bezoekers niet weggegeven. In de zestiende minuut viel de winnende treffer. Met een kopbal verraste Mark van den Hoek de doelman van Desto: 0-1.

Na rust geloofden de Utrechters nog in een goed resultaat. Zij kregen ook wat kansen die echter niet werden benut. Roda had in het tweede bedrijf nog de beste mogelijkheden. Van den Hoek en Rick van de Ree zagen echter geen kans de voorsprong te vergroten.