Sven van Rossum 1-1

16 februari 2011 om 00:00 Voetbal

De voetballers van Achterveld hebben zondag in de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen Utrecht geen loon naar werken gekregen. Een punt hadden de Achtervelders wel verdiend. Maar zelfs een gelijkspel was de ploeg niet gegund: 1-2.

In de eerste helft bood Achterveld het zeker niet zwakke Zwaluwen prima tegenstand. Vooral op de inzet van de thuisploeg was niets aan te merken. Maar dat kon een achterstand niet voorkomen. In de 19e minuut werd doelman Robin van Ruitenbeek voor de eerste keer gepasseerd: 0-1.

Na rust voerde Achterveld het tempo op. De jacht op de gelijkmaker duurde een half uur. Toen vond Sven van Rossum een gaatje in de verdediging van Zwaluwen: 1-1. De vreugde over die treffer duurde echter niet lang want amper een halve minuut later moest Van Ruitenbeek de bal voor de tweede keer uit het net halen: 1-2.

In de slotfase had Van Rossum de aanhang van Achterveld voor de tweede keer kunnen laten juichen. Hij miste echter een mooie kans op de gelijkmaker.