Rik van de Brink 1-1

16 maart 2011 om 00:00 Voetbal

Met nog tien wedstrijden voor de boeg moeten de voetballers van Achterveld alle zeilen bijzetten om degradatie uit de vierde klasse te voorkomen. Dat is wel duidelijk na de zoveelste nederlaag van de ploeg (1-3), dit keer tegen ‘t Goy.

Op eigen veld keken de Achtervelders zondag al na een minuut of twintig tegen een 0-1 achterstand aan. De bezoekers boekten succes met een kopbal. Op die treffer had de thuisclub nog wel een antwoord. Rik van de Brink zorgde uit een vrije trap voor de gelijkmaker: 1-1.

Nog voor rust kreeg de beste speler van de scheidsrechter een rode kaart (twee keer geel). Een meevaller voor de thuisclub die dat voordeel in de tweede helft echter niet wist uit te buiten.

Tot verbazing van trainer Jeroen Jooren kwam juist zijn ploeg met een man meer in de problemen. Vier grote kansen kregen de bezoekers in het eerste kwartier. Gescoord werd er echter nog niet door de gasten. In de 62e en 75e minuut echter wel, opnieuw met kopballen: 1-3.