Robin van den Brom 0-1, Mitchell Edelbroek 1-2, Jeremy Lindenberg 1-3

6 april 2011 om 00:00 Voetbal

Zoals mocht worden verwacht, heeft Roda’46 zondag met hekkensluiter SVW afgerekend. De 1-3 winst van de Leusdenaren kwam op vreemde bodem laat tot stand. Pas in de voorlaatste minuut en de blessuretijd vielen de twee doelpunten.

De eerste helft liet Roda het beste spel zien. De ploeg nam ook een verdiende voorsprong. In de 11e minuut boekte Robin van den Brom succes met een vrije trap, waarmee hij zijn zevende competitiedoelpunt liet aantekenen: 0-1.

In de tweede helft ondervond Roda meer tegenstand van de thuisclub die er na elf minuten ook in slaagde naast de bezoekers te komen. Na een overtreding van Mitchell Edelbroek mocht SVW een strafschop nemen: 1-1. Een kwartier voor tijd ontstonden wat incidenten waardoor de scheidsrechter besloot een afkoelingsperiode in te lasten. Dat oponthoud pakte voor Roda goed uit. In de 89e minuut maakte Edelbroek zijn eerdere fout goed door Roda aan een 1-2 voorsprong te helpen. Twee minuten later zorgde Jeremy Lindenberg voor de derde treffer.