Jorny Kappenberg 1-0 en 2-2, Arne van Geldermalsen 1-1, 2-3 en 2-4, Robin van den Brom 1-2

18 mei 2011 om 00:00 Voetbal

Geen prijs dit seizoen voor de zondagvoetballers van Roda maar toch kunnen de Leusdenaren tevreden op de nu afgelopen competitie terugkijken. De ploeg eindigde dankzij een zege (2-4) op FC Almere City op de vijfde plaats in de eerste klasse A.

Voor de Almeerders was het de laatste wedstrijd want de club is failliet en heeft daarom afgezien van deelname aan de nacompetitie om het eersteklasserschap te behouden.

De thuisclub opende al snel de score. Jorny Kappenberg, volgend seizoen nieuwkomer in de selectie van Roda, passeerde doelman Thijs Jansen voor de eerste keer: 0-1. In de 35e minuut zorgde Arne van Geldermalsen voor de gelijkmaker: 1-1. Twee minuten later droeg ook Robin van den Brom zijn steentje bij aan de winst van Roda. Met een kopbal verraste de verdediger de Almeerse doelman: 1-2.

In de tweede helft moest Roda eerst nog een treffer van middenvelder Kappenberg incasseren (2-2), voordat de ploeg de drie punten naar zich kon toetrekken. Met twee doelpunten werd Van Geldermalsen matchwinner: 2-4.