Achterveld in slotfase geklopt

19 oktober 2011 om 00:00 Voetbal

ODIJK - Acht doelpunten kregen de toeschouwers zondag voorgeschoteld in het duel tussen Odijk en Achterveld. Na 90 minuten leverde dat een uitslag op van 5-3 in het voordeel van Odijk.

Achterveld speelde lange tijd met tien man omdat Rudy Baalman na een minuut of twintig zijn tweede gele kaart kreeg en dus met rood kon gaan douchen. Op dat moment stonden de Achtervelders al met 2-0 achter. Zij toonden echter karakter en wisten lange tijd stand te houden. De rust werd met een 3-2 stand bereikt, mede door twee doelpunten van Sven van Rossum.

Een kwartier na rust verdween het personele voordeel voor de thuisclub omdat ook een Odijker met een rode kaart (twee keer geel) werd geconfronteerd. Achterveld slaagde er daarna in de achterstand weg te werken. Remco van de Berg zorgde met een hard schot voor de gelijkmaker: 3-3. Daarna profiteerde Odijk van twee blunders in de Achterveldse defensie (5-3) en was de strijd gestreden.