Remise voor Roda zat.

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMSTERDAM - Met een punt mochten de zaterdagvoetballers van Roda'46 niet klagen na het duel tegen Ajax. De Leusdenaren hadden over geluk niet te klagen en stonden in de 83e minuut nog met 3-2 achter. In de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd bezorgde Rick Twisk zijn ploeg een punt: 3-3.

Twisk was ook de maker van het eerste Roda doelpunt, twee minuten na rust: 1-1. Ajax was in de 24e minuut op voorsprong gekomen. Met die ene tegentreffer in de eerste 45 minuten mochten de bezoekers niet klagen omdat de thuisclub maar liefst drie keer het houtwerk had geraakt.

Al snel na de gelijkmaker van Twisk nam Ajax het heft weer in handen. In de 74e en 83e minuut waren de Amsterdammers trefzeker. Tussendoor had Frank Tervoert ook gescoord. Met een 3-2 stand gingen beide partijen de slotfase in. Roda zag een slotoffensief met een derde doelpunt bekroond. Twisk was de gevierde man: 3-3.