Weer winst Roda zaterdag

19 september 2012 om 00:00 Voetbal

LEUSDEN - De tweede competitiezege voor de zaterdagvoetballers van Roda'46 is een feit. De basis voor de 2-1 zege op CSW werd zaterdag al in de eerste helft gelegd. Toen scoorden de Leusdenaren twee fraaie doelpunten en dat was voldoende voor de drie punten.

De eerste treffer kwam na een kwartier op naam van Marcel van Aken. De verdediger schoot uit een vrije trap fraai raak: 1-0. Nummer twee kwam al acht minuten later tot stand. Na een fraaie aanval over vier schijven maakte Cedric Sangwa die ook aan de basis van de Leusdense aanval stond, van CSW doelman Raymond Dirven een figurant: 2-0.

Pas in de voorlaatste minuut van de meer spannende dan fraaie wedstrijd konden de bezoekers juichen voor een doelpunt van Jay Wijngaarden: 2-1.