Rust lijkt terug bij Roda'46

19 september 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Buja Yilmaz

LEUSDEN - Bij zondag tweedeklasser lijkt de rust te zijn teruggekeerd na de "zeperd" van de week er voor. Alhoewel de wedstrijd in de 53e minuut, met een 0-1 voorsprong voor Roda'46, werd gestaakt vanwege een hamstringblessure van de scheidsrechter, waren de Leusdenaren heer en meester. Roda trainer René Versteeg:" Ondanks dat ik afgelopen week werd verrast door de mededeling van aanvoerder Jordy Godee dat hij met onmiddellijke ingang zou stoppen (geen zin meer in het spelletje), heeft het team tegen Abcoude een prima prestatie neergezet. De ploeg straalde gevaar, gedrevenheid en inzet uit. De linies sloten goed op elkaar aan en de koppies stonden dezelfde kant uit. Een meer dan goede stap in de juiste richting." In het eerste deel van de wedstrijd had Roda'46 al op ruime voorsprong moeten staan. Maar tal van kansen van onder andere Jeremy Lindenberg misten doel, waardoor het bij rust bij een 0-1 voorsprong voor de Leusdenaren bleef. Ook direct na aanvang van de tweede helft een gedreven Leusdense ploeg die het karwei dolgraag wilde afmaken. Maar de blessure van de scheidsrechter maakte een vroegtijdig einde aan de wedstrijd, waarvan het resterende deel naar alle waarschijnlijkheid in oktober zal worden uitgespeeld.