Achterveld deelt de punten met Zeist

19 september 2012 om 00:00 Voetbal

ACHTERVELD - In een voor een groot deel van de wedstrijd slaapverwekkend optreden van beide ploegen, kwam Achterveld in eigen huis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen streekgenoot Zeist. Een op basis van het vertoonde spel terechte uitslag. Achterveld trainer Jeroen Mooren:" Met name de eerste helft was buitengewoon slaapverwekkend. Door het sobere spel van Zeist konden we niet anders dan de lange bal hanteren. Een "tactiek" die overigens ook voor de tegenstander van toepassing was." Hoogtepunten kende die eerste helft niet, waardoor er gerust werd met een 0-0 tussenstand. In de tweede helft was het voetballend weliswaar iets beter, maar zat er nog steeds geen overtuiging in het spel van beide ploegen. Tegenover de kans van Achtervelder Joris Schouten in de 75e minuut, stonden een tweetal mogelijkheden van Zeist die echter door de goedkeepende Achterveldse goalie Robin van Ruitenbeek teniet werden gedaan. Dat betekende uiteindelijk dat beide ploegen in het resterende deel van de wedstrijd niet meer tot scoren kwamen en de 0-0 einduitslag ook een goed beeld gaf van een wedstrijd met een betrekkelijk laag voetbalniveau.