Afbeelding
Lex van Lieshout

Ontwerpbestemmingsplan Rossenberg ter inzage

29 maart 2018 om 19:35 lokaal

LEUSDEN Op de voormalige schoollocatie De Rossenberg aan de Rozengaarde in Leusden worden vrije sector woningen gebouwd. Het ontwerpbestemmingsplan en het daarbij behorende beeldkwaliteitsplan liggen ter inzage van donderdag 29 maart 2018 tot en met woensdag 9 mei 2018. De geldende maatschappelijke bestemming zal met de komst van dit bestemmingsplan vervallen.

Om de stukken in te zien kan een afspraak gemaakt worden met het omgevingsloket van de gemeente Leusden. Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

Schriftelijke zienswijzen kunnen ook gemaild worden naar gemeente@leusden.nl o.v.v. 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Rossenberg'. ,,Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden'', geeft de gemeente aan. ,,Deze hebben wij nodig om de zienswijzennota toe te sturen. Een per mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie